Na západe Slovenska zrána nasneží, meteorológovia vydali výstrahy

NETKY.SK • 3 December 2019, 21:20 • 2 min
Na západe Slovenska zrána nasneží, meteorológovia vydali výstrahy

BRATISLAVA - Na západe Slovenska má zrána nasnežiť. Meteorológovia vydali pre oblasť výstrahu prvého stupňa pred snehovými jazykmi a závejmi.

slovakia

left justify in out

Platí od pondelka (2. 12.) 01.00 h do 09.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informuje na svojej stránke.

 

Výstraha sa týka všetkých okresov Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja, ale aj okresov Žarnovica v Banskobystrickom kraji, Myjava, Nové Mesto nad Váhom a Partizánske v Trenčianskom kraji.

 

"Tvorba snehových jazykov a závejov predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre dopravné aktivity," upozorňuje SHMÚ.

 

img

 

Snehové jazyky a záveje sa môžu miestami vyskytnúť aj v severných oblastiach Slovenska. Výstraha tam začne platiť od pondelka 18.00 h do utorka (3. 12.) 09.00 h.

 

Zahŕňa celý Žilinský kraj a okresy Bardejov, Kežmarok, Levoča, Poprad, Sabinov, Stará Ľubovňa v Prešovskom kraji, Považská Bystrica v Trenčianskom kraji a Banská Bystrica, Brezno v Banskobystrickom kraji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies