Nehoda trolejbusu spôsobila tisícové škody

NETKY.SK • 29 November 2019, 17:17 • 2 min
Nehoda trolejbusu spôsobila tisícové škody

BRATISLAVA – Po piatkovej nehode trolejbusu, osobného a nákladného vozidla na Svätoplukovej ulici v Bratislave odhaduje Dopravný podnik Bratislava škodu nad 10.000 eur.

slovakia

left justify in out

Vedúci odboru marketingu a komunikácie DPB Matej Michlík informoval, že odhadovaná škoda spôsobená pri nehode trolejbusu sa vyšplhá nad 10 000 eur. Po nehode evidoval dopravca piatich zranených, dvaja ľudia boli ošetrení na mieste a troch transportovali záchranári do nemocnice.

 

img

 

Nehoda sa podľa Michlíka vyšetruje. Havarovaný trolejbus šiel na linke 202 v smere na Hodžovo námestie a jazdil po hlavnej ceste. DPB tvrdí, že osobné vozidlo, ktoré vychádzalo z Velehradskej ulice, označenej ako vedľajšia cesta, mu nedalo prednosť a narazilo do trolejbusu.

 

"Trolejbus po náraze prešiel čiastočne do protismeru, kde narazil do protiidúceho dodávkového vozidla. Na mieste bolo päť zranených," spresnil Michlík. Tri osoby boli podľa jeho slov prevezené do nemocnice so zraneniami hlavy a krku. "Dve osoby so zraneniami rúk boli ošetrené na mieste," podotkol.

 

img

 

Hovorkyňa Operačného strediska zdravotnej záchrannej služby Alena Krčová potvrdila, že dopravná nehoda si vyžiadala tri zranené osoby, ktoré boli prevezené do nemocnice. Utrpeli však podľa nej ľahké poranenia.

 

img

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies