Schmiedlová: Musím si zvyknúť, nerobieva mi to problémy

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 14:07 • 2 min
Schmiedlová: Musím si zvyknúť, nerobieva mi to problémy

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová si necelé dva dni po svojom finálovom triumfe na tvrdom povrchu v poľských Katoviciach zatrénovala na antuke v Aegon aréne NTC v Bratislave pred víkendovým stretnutím SR - Švédsko v play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

"Odohrala som hodinu a pol, bol to dobrý tréning. Samozrejme, musím si trochu zvyknúť, ale hralo sa mi výborne, od začiatku som to cítila. Kurt je naozaj super, nemám vôbec výhrady. Tenistky to majú individuálne, pre mňa je však prechod z ´hardu´ na antuku jednoduchší, som na nej ako doma. V Holandsku som sa adaptovala za nejaké dva dni, rýchlo som bola ´ready´ a dúfam, že aj teraz to pôjde takto hladko," povedala 20-ročná Košičanka Karolína Schmiedlová pre agentúru SITA počas utorňajšieho mediálneho termínu v dejisku. 

 

Zverenkyňa Milana Martinca "Kajka" Schmiedlová má za sebou hektické dni plné herného aj emočného vypätia. "Snažím sa kontrolovať to. Včera som bola trochu unavená aj vzhľadom na dlhú cestu, ale dnes som už v pohode. Usilujem sa nejako ten minulý týždeň príliš neprežívať. Musím sa sústrediť na Fed Cup, pre mňa je dôležitý a ideme ďalej," vyhlásila nová členka Top 50 renkingu. 

 

Staršia zo sestier Schmiedlových nemá priveľa informácií o súperkách: "Poznám Allgurinovú, je môj ročník, pred štyrmi rokmi sme spolu hrali medzi juniorkami. Petersonovú vnímam akurát z videnia, Celikovú a Listerovú nepoznám." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies