Saudskoarabská polícia zhabala za tri mesiace drogy za 300 miliónov eur

NETKY.SK • 20 Jún 2011, 08:21 • 2 min
Saudskoarabská polícia zhabala za tri mesiace drogy za 300 miliónov eur

Saudskoarabská polícia zhabala za tri mesiace drogy za 300 miliónov eur - Krimi Saudskoarabské úrady zatkli za posledné tri mesiace 503 ľudí za trestné činy spojené s drogami a zhabali narkotiká v hodnote viac ako 1,6 miliardy riálov (300 miliónov eur). I

slovakia

left justify in out

img

Saudskoarabské úrady zatkli za posledné tri mesiace 503 ľudí za trestné činy spojené s drogami a zhabali narkotiká v hodnote viac ako 1,6 miliardy riálov (300 miliónov eur). Informovala o tom dnes tlačová agentúra SPA.
      Medzi nájdenými drogami sa nachádzajú amfetamíny, hašiš, heroín a stimulant kata. Medzi zatknutými osobami je 251 cudzincov 24 národností.
      Saudská Arábia je absolutistická monarchia riadiaca sa tvrdou verziou sunnitského islamu. Za obchodovanie s drogami, vraždu a znásilnenie hrozí v tomto blízkovýchodnom kráľovstve trest smrti. Odsúdených popravujú na verejnosti sťatím hlavy. Tamojšie úrady nezriedka informujú o popravách Ázijcov a Afričanov odsúdených za trestné skutky spojené s drogami.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies