REPORTÁŽ: Suzie Hroncová je v klipe sexi ako nikdy predtým, pozrite si exkluzívnu reportáž z nakrúcania!

NETKY.SK • 23 September 2020, 11:36 • 2 min
REPORTÁŽ: Suzie Hroncová je v klipe sexi ako nikdy predtým, pozrite si exkluzívnu reportáž z nakrúcania!

Speváčka Suzie Hroncová nakrúcala klip a exkluzívne Netky boli pri tom! Klip k novej skladbe s názvom „Áno“ sa točil v bratislavskom Ateliéri Eloo pod vedením režiséra Michala Nemtudu. Krásna Suzie v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít. V klipe účinkuje dokonca vzácna egyptská mačka, s ktorou sa Suzie pred kamerou hrala. O master novej skladby sa postaral Adam Haggar, ktorý spolupracuje s americkým raperom Kanye Westom. Pozrite si reportáž a exkluzívne rozhovory so Suzie Hroncovou a Michalom Nemtudom!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Speváčka a čerstvá mamička Suzie Hroncová využila korona krízu tvorivo. Najskôr sa rozhodla svoje materstvo a rodičovstvo osláviť skladbou pre svojho syna s názvom „Nový člen“. A teraz sa spojila so skladateľom a multiinštrumentalistom Oskarom Rózsom, s ktorým zložila novinku s názvom „Áno“. Melodickú linku a text skladby napísala samotná speváčka.

 

„Skladbu sme nahrávali v Oskarovom štúdiu v Banskej Štiavnici. Oskar robil hudobný podklad, pieseň aj produkoval a mixoval. Bola to veľmi príjemná spolupráca, mali sme v štúdiu tam aj naše deti, tak bolo veľmi veselo. Okrem Oskara som tam mala celú plejádu svetových hudobníkov,“ prezradila Suzie Hroncová.

 

img

 

V Sun House Studio nahral basu a klávesy Oskar Rózsa, gitaru a bicie Fernando Perdomo a Roberto Prado hral na saxofon, live dychy nahral LX_Kosov. O master sa postaral Adam Haggar v Mount Olympia Masteringu. Adam má na konte spoluprácu s americkým raperom Kanye Westom a mnohými ďalšími. Klip sa nakrúcal v bratislavskom Ateliéri Eloo a Suzie v ňom vystriedala niekoľko outfitov a rekvizít. Nechýbali ani dlhé čierne vlasy či dokonca zábery s egyptskou mačkou!


„Klip sa mi nakrúcal veľmi dobre, pretože som mala perfektný tim. Natáčala som s režisérom Michalom Nemtudom, s ktorým som už spolupracovala na klipe Cesta. S Miškom sa poznám už niekoľko rokov, takže spolupráca je úplne ideálna. Jeden druhého dobre poznáme a vieme, čo kto chce a čo môže od toho druhého očakávať. Skrátka rozumieme si,“ vyznala sa krásna Suzie. 

 

img

 

Suzie Hroncová sa narodila v umeleckej rodine. S otcom, legendárnym hudobníkom Braňom Hroncom začala vystupovať v troch rokoch, kde spievala v kapele, ktorú viedol. Potom pôsobila v školskom chóre v Rakúsku. Ako 19-ročná začala sólovú kariéru. V roku 2008 vydala debutový album SUZIE a potom postupne päť singlov. Dva roky pôsobila ako špeciálny hosť vo funkovej kapele u Kinga Ivana Vereša. Suzie si zaspievala na jednom pódiu aj s takými legendami ako je Karel Gott, či Jozef Laufer, ktorý jej krstil debutový album. Zatiaľ posledný projekt vytvorila Suzie  so svojim otcom Braňom Hroncom - SUZIE Goes to Classics with legendary Brano Hronec on the piano.

 

„Otec sa celý život venoval hudbe, je to naša slovenská popová a jazzová legenda. Ovplyvňuje ma veľmi pozitívne, hlavne tým, že som bola od malička obklopená kvalitnou hudbou. A úprimne, nepoznám väčšieho hudobného pedanta. No a moji dvaja Riškovia – synček a partner - ma ovplyvňujú ich nekonečnou každodennou láskou. Som strašne vďačná, že mám takýchto mužov okolo seba...“ uzatvára Suzie Hroncová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona