Sarri nestratil Reinov rešpekt

NETKY.SK • 20 Január 2016, 12:35 • 2 min
Sarri nestratil Reinov rešpekt

NEAPOL - Homofóbne či rasistické poznámky na adresu kouča milánskeho Interu Roberta Manciniho neotriasli dôverou, akú futbalový brankár SSC Neapol Pepe Reina prechováva voči svojmu trénerovi Mauriziovi Sarrimu.

slovakia

left justify in out

V závere utorkového štvrťfinále Talianskeho pohára, v ktorom hosťujúci Inter triumfoval 2:0, sa spomenutí kormidelníci dostali do slovnej výmeny názorov a hlavný rozhodca Paolo Valeri ich predčasne vypoklonkoval do kabín. "Neviem, čo presne Sarri povedal, ale v hneve z úst vypustíte kadečo. Ak to prehnal, prizná to ako prvý. Samozrejme, niektoré veci by mali zostať na ihrisku. Tam ľudia často vyhlásia niečo, čo si v skutočnosti ani nemyslia. Viem len toľko, že môj kouč stanovuje štandardy hodné nasledovania. Rešpektujem ho nielen ako futbalového odborníka," uviedol španielsky gólman pre Rai Sport, citoval ho portál football-italia.net.


V samotnom stretnutí Neapolčania premárnili niekoľko dobrých príležitostí a vypomstilo sa im to. Striedajúci Marek Hamšík v 74. min pri zakladaní útoku na vlastnej polovici nepresne prihral, k lopte sa dostal Čiernohorec Stevan Jovetič, zhruba päť metrov pred šestnástkou napriahol a prekonal Reinu. Bola to len druhá strela smerujúca do priestoru neapolskej brány. V nadstavenom čase spečatil víťazstvo z rýchleho protiútoku ďalší balkánsky legionár v drese hostí Adem Ljajič.


"Je v našich silách uspieť v každom zápase, tentoraz sa nám to však nepodarilo. Inter skóroval z oboch striel na bránku, hral lepšie než v predchádzajúcom vzájomnom dueli. Nemali sme šťastie, ale pracujeme ďalej, čaká na nás Serie A. Chýbal nám Gonzalo Higuaín? Iste, no on by chýbal každému tímu na svete," podotkol k utorkovému nezdaru Reina. Bola to len tretia prehra SSC v aktuálnej súťažnej sezóne. "Do súboja sme išli s jasným cieľom postúpiť. Mali sme viac z hry, vypracovali sme si aj príležitosti, nedali sme však gól. V závere súper dvakrát udrel. Vyťažil z minima maximum. Mrzí ma vypadnutie z Coppa Italia, no aj prehry patria k futbalu. Už myslíme na nedeľu, keď v najvyššej súťaži narazíme na Sampdoriu Janov," doplnil na svojej oficiálnej internetovej stránke Hamšík.


"Nedisponujeme najlepšou formou, takže víťazstvo nad veľmi silným protivníkom nám naozaj pomôže. V prvom polčase nám to nešlo, po prestávke sme sa však do toho dostali. Rád strieľam góly, chcel by som skórovať v každom vystúpení, ale to nie je možné. Odovzdávam maximum, no sme iba hráči, nie stroje," povedal autor víťazného zásahu Jovetič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies