Šarapovová rozširuje sladký biznis: Jej čokolády prídu na trh 4. mája

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 14:22 • 2 min
Šarapovová rozširuje sladký biznis: Jej čokolády prídu na trh 4. mája

BRATISLAVA - Ruská tenistka Maria Šarapovová, ktorá čaká na trest za porušenie antidopingových pravidiel, uvedie 4. mája na trh kolekciu čokolád pod svojou značkou Sugarpova dosiaľ produkujúcou len cukríky.

slovakia

left justify in out

Informáciu o termíne priniesol web Tennis News. Značka Baron Chocolatier, ktorá vyrába cukrovinky pre niekdajšiu jednotku svetového rebríčka, vyjadrila Šarapovovej dôveru. "Maria je vzorom pre milióny ľudí a ženou integrity. Myslíme si, že neúmyselne urobila chybu a zaslúži si úctu za otvorenosť a priamosť. Dúfame, že znova bude môcť hrať tenis, ale bez ohľadu na všetko za ňou s hrdosťou stojíme a podporujeme tento jej projekt," citoval The Guardian Christophera Mattinu, viceprezidenta Baron Chocolatier. Držiteľka kariérneho Grand Slamu Šarapovová zriadila líniu Sugarpova v roku 2012 a podľa Forbes investovala sedemcifernú sumu v dolároch, je jedinou vlastníčkou. Cukrovinky sa predávajú v 20 krajinách sveta a podľa Live Tennis je ročný obrat 20 miliónov USD.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies