Saoirse Ronan sa predstaví v snímke Sweetness in the Belly

NETKY.SK • 1 Február 2017, 08:11 • 2 min
Saoirse Ronan sa predstaví v snímke Sweetness in the Belly

DUBLIN - Írsko-americká herečka Saoirse Ronan si zahrá v romantickej snímke Sweetness in the Belly, ktorá je adaptáciou rovnomenného románu kanadskej autorky Camilly Gibb. O réžiu romantického filmu sa postará Zeresenay Berhane Mehari. Scenár napísala Laura Phillips, produkcie sa ujmú Alan Moloney, Susan Mullen, Jennifer Kawaja a Julia Sereny, výkonnými producentmi budú Mehret Mandefro a Adrian Sturges.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Ronan stvárni Lilly, sirotu po anglických rodičoch žijúcich v Afrike. Do Anglicka po prvý raz vkročí v dôsledku občianskej vojny ako utečenkyňa. Spolu s ďalšími imigrantmi sa usadí v Londýne, kde sa bude snažiť o opätovné stretnutia ľudí s ich odlúčenými rodinami. Jej priateľka Amina však zistí, že Lillyna snaha nie je úplne nezištná, keď odhalí jej milostnú aféru s idealistickým lekárom Azizom.


Saoirse Úna Ronan je známa napríklad zo snímok ako Pokánie (2007), Mesto Ember (2008), Pevné puto (2009), Útek zo Sibíri (2010), Hanna (2011), Hostiteľ (2013), Grandhotel Budapešť (2014) alebo Brooklyn, pričom prvá a posledná menovaná jej v rokoch 2008 a 2016 vyniesli nominácie na ceny BAFTA, Zlatý glóbus i Oscary.
Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies