Samsung začal ponúkať klientom v Singapure vrátenie peňazí za Note 7

NETKY.SK • 12 Október 2016, 14:14 • 2 min
Samsung začal ponúkať klientom v Singapure vrátenie peňazí za Note 7

SINGAPUR - Juhokórejský Samsung dnes začal ponúkať klientom v Singapure vrátenie peňazí za smartfón Galaxy Note 7. Prípadne si môžu vybrať iný model a spoločnosť im uhradí cenový rozdiel.

slovakia

left justify in out

Najväčší výrobca mobilných telefónov na svete totiž tento týždeň oznámil, že zastavuje výrobu aj predaj problematických smartfónov, sotva dva mesiace po uvedení nového modelu na trh. Dôvodom sú problémy s prehrievaním a vznietením batérií Note 7, či dokonca s horením telefónu.

 

Samsung dnes vo svojom vyhlásení uviedol, že rokuje s telekomunikačným operátorom v Singapure aj s obchodnými partnermi o detailoch vrátenia peňazí, prípadne výmeny telefónov za iný model.

 

Nikto si zatiaľ netrúfa odhadnúť, či klienti po škandále s Note 7 budú chcieť iný telefón od juhokórejského výrobcu. Podobný scenár by však mal koncern ponúknuť klientom aj na ostatných trhoch.

 

Samsung pritom uviedol Note 7 na trh len nedávno (10. augusta) a mal konkurovať novému iPhonu 7, ktorý jeho rival Apple začal predávať v septembri.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies