Tyson spraví pre úspech v ringu všetko, po 10-tich rokoch začal opäť jesť mäso!

NETKY.SK • 21 September 2020, 19:38 • 2 min
Tyson spraví pre úspech v ringu všetko, po 10-tich rokoch začal opäť jesť mäso!

Boxerská legenda Mike Tyson už takmer rok zapĺňa stránky internetu a novín svojím návratom do ringu. Sociálne siete žijú videami z jeho tvrdej prípravy, fanúšikovia aj odborníci žasnú nad jeho vyrysovanou postavou v 54 rokoch.

slovakia

left justify in out

Zeleninu teraz považuje za jed

Najnovšie sa Tyson pochválil tým, že za drastickou zmenou v jeho vzhľade aj príprave je tiež zmena jedálnička. Po desiatich rokoch opäť začal jesť mäso, aby zosilnel. Zeleninu či čučoriedky dokonca označil za jed vo svojej súčasnej strave.

 

 

Najradšej má divé zvery 

Ešte pred rokom "Železný Mike" v istom rozhovore povedal, že je prísny vegán. "Nejem nič, čo má otca a matku. To znamená, že konzumujem len zeleninu a podobnú stravu." Odvtedy sa veľa zmenilo. "Prestal som s vegánskou stravou a vrátil som sa k mäsu, aby som nadobudol stratenú silu. Najradšej mám divé zvieratá - losy a bizóny. A pomáha to, cítim sa čoraz lepšie," uviedol Mike Tyson v podcaste s Joeom Roganom, cituje ho aj nemecký portál sport1.de.

 

Vypukne to v LA

Tyson sa pripravuje na novembrový návrat do ringu po 15 rokoch. Exhibičný súboj päťdesiatnikov Tysona a Roya Jonesa ml. sa uskutoční počas víkendu Vďakyvzdania v Dignity Health Sports Parku v kalifornskom Los Angeles.

 

img

 

Posun podujatia bol nevyhnutný

The Ring uvádza, že odložením súboja o dva a pol mesiaca na obdobie sviatku Vďakyvzdania bude môcť Tysonov tím zvýšiť príjmy z tejto pozoruhodnej akcie. ESPN prišla so zdôvodnením, že posun bol nevyhnutný z pohľadu lepšieho zabezpečenia medzinárodných televíznych práv a platieb za sledovanie duelu prostredníctvom aplikácie či zábavnej sociálnej platformy Triller.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson),

 

Myšlienka vznikla už dávno
Konfrontácia medzi Tysonom a Jonesom medzi povrazmi visela vo vzduchu už v roku 2003, keď mladší z oboch boxerov Jones zdolal Johna Ruiza a stal sa šampiónom organizácie WBA v superťažkej váhe. Nestihli ho však zorganizovať, lebo Tyson v roku 2005 ukončil kariéru. Zdolal ho vtedy Ír Kevin McBride a bola to jeho šiesta prehra v 58 súbojoch v profiringu.

A takto sa 53-ročný bývalý najlepší boxerista sveta pripravuje na svoju exhibíciu.

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies