Samsung chce v júli dosiahnuť hranicu 10 miliónov predaných Galaxy S III

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 11:24 • 2 min
Samsung chce v júli dosiahnuť hranicu 10 miliónov predaných Galaxy S III

Samsung chce v júli dosiahnuť hranicu 10 miliónov predaných Galaxy S III - Svet Juhokórejská spoločnosť Samsung Electronics predpokladá, že predaj najnovších inteligentných telefónov Galaxy S III už v júli prekoná hranicu 10 miliónov kusov, a to aj naprie

slovakia

left justify in out

img

Juhokórejská spoločnosť Samsung Electronics predpokladá, že predaj najnovších inteligentných telefónov Galaxy S III už v júli prekoná hranicu 10 miliónov kusov, a to aj napriek tomu, že firma má problémy s pokrytím dopytu pre nedostatok komponentov.
      To by znamenalo, že Galaxy S III dosiahne hranicu 10 miliónov predaných kusov do dvoch mesiacov od svojho uvedenia na trh. Spoločnosť začala predávať smartfón Galaxy S III v Európe 29. mája. V Spojených štátoch uviedla telefón na trh minulý týždeň.
      V tomto roku by Samsung Electronics chcel zvýšiť predaj mobilných telefónov o 16 % na 380 miliónov a predaj inteligentných telefónov zdvojnásobiť takmer na 200 miliónov kusov. V 1. kvartáli tohto roka predal 44,5 milióna inteligentných telefónov, čím získal na trhu 30,6-% podiel a prekonal tak amerického rivala Apple. Ten predal 35,1 milióna iPhonov a jeho podiel na trhu dosiahol 24,1 %.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies