Šampiónom ukradli opasky, rodina vypísala za ich nájdenie odmenu 7500 USD

NETKY.SK • 11 November 2015, 11:38 • 2 min
Šampiónom ukradli opasky, rodina vypísala za ich nájdenie odmenu 7500 USD

SYRACUSE - Neznámy zlodej ukradol z múzea v Canastote v americkom štáte New York štyri majstrovské opasky, ktoré vybojoval v ringu bývalý boxer Carmen Basilio, a ďalšie dva patriace inej boxerskej legende Tonymu Zaleovi. Rodina Zalea spoločne s rozhlasovou stanicou v New Yorku vypísali za nájdenie cenných športových relikvií odmenu 7500 dolárov.

slovakia

left justify in out

"Chceme opasky späť a spravíme pre to prakticky všetko," uviedol podľa agentúry Reuters synovec Tonyho Zalea, 67-ročný Thad Zale. "Je to rodinné dedičstvo. Strýko bol našim hrdinom. Musíme ich nájsť," vyhlásil.

 

Majstrovské opasky boli vystavené v Medzinárodnej boxerskej Sieni slávy. Thad Zale sa na odmene podieľa sumou 2500 USD, zvyšných 5000 dolárov ponúka nálezcovi rozhlasová stanica TK99 v Syracuse.

 

Tony Zale získal prvý majstrovský titul v strednej váhe Národnej boxerskej asociácie (NBA) v roku 1940, počas kariéry ho vybojoval potom ešte štyrikrát. Basilio získal v rokoch 1955-1957 päť majstrovských opaskov v strednej a welterovej váhe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies