Seriál Oteckovia sa vracia na obrazovky. Divákov čakajú veľké zmeny!

NETKY.SK • 5 Január 2022, 11:58 • 2 min
Seriál Oteckovia sa vracia na obrazovky. Divákov čakajú veľké zmeny!

BRATISLAVA - Obľúbený seriál je už teraz dostupný na Voyo a od 10. januára ho fanúšikovia budú môcť sledovať aj na Markíze.

slovakia

left justify in out

Začiatok 8. série prinesie niekoľko zmien. Mnohých iste nepoteší, že rodinu Bekerovcov –  Alexa (Braňo Deák), Emu (Jana Kovalčíková) a Maxa (Tobias Král) mohli naposledy vidieť v seriáli vo vianočnom špeciáli Oteckov 24. decembra.

 

img

 

Do deja však vstúpi nová rodina Veselých, v ktorej hrá každý člen na hudobný nástroj alebo spieva. V centre pozornosti bude hudobné duo Dávid a Ria, ktorí vystupujú na rôznych akciách a ľudia majú radi najmä ich zaľúbené piesne. Pôsobia síce ako najzamilovanejší pár na svete, ale v skutočnosti to bude inak. 

 

Prečítajte si tiež: Podporme návrat folklóru so skupinou Iconito. Zostávajú už len 3 dni!

 

Dávida stvárni Daniel Žulčák. Hudobník telom i dušou, hrá na basgitare, miluje svoje deti, no je skôr ich kamarátom ako rodičom. Jeho nezodpovednosť hnevá Riu, ktorú stvárni Andrea Bučko. Svoju rodinu drží pokope za kažých okolností. Speváčkina povaha je však veľmi podobná tej Dávidovej – obaja sú veľmi temperamentní. 

 

img

 

Ich najstarším potomkom je 15-ročný Jonatán alias Jony v podaní Maxa Rosu. Rebelujúci tínedžer odmieta hrať v rodinnej kapele a radšej predstiera, že nemá sluch. Pravdou je, že neznáša cover verzie.  

 

Smelý Bruno je niečo ako postrah Denis, keďže má na všetko odpoveď a kamarátov nabáda na šialené nápady. Je jednoducho po otcovi. Tretím dieťaťom je škôlkarka Olívia, ktorá žije v predstave, že všetko sa dá pričarovať alebo odčarovať. 

 

Možno vás zaujme: Detská pornografia? Súd rozhodol v kauze kultového obalu Nirvany

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies