Predseda SMER-SSD Robert Fico odvolil spoločne s mamou Emíliou: TAKÉTO Slovensko si želá

NETKY.SK • 30 September 2023, 11:40 • 2 min
Predseda SMER-SSD Robert Fico odvolil spoločne s mamou Emíliou: TAKÉTO Slovensko si želá

Medzi prvými, ktorí odvolili a splnili si svoju občiansku povinnosť, bol aj predseda SMER-SSD a bývalí viacnásobný premiér Robert Fico.

slovakia

left justify in out

V dnešných hodinách majú občania Slovenskej republiky možnosť využiť svoje volebné právo. Od 7. hod. sa otvorili všetky volebné miestnosti, kde môžu voliči odvoliť do 22. hod. Svoju občiansku povinnosť si budú počas dňa plniť aj možní budúci poslanci NRSR. Svoj hlas do volebnej urny už hodil bývalý viacnásobný premiér SR Robert Fico. 

Predseda SMER-SSD uverejnil na sociálnej sieti Facebook video, ako bol odvoliť so svojou mamou Emíliou. Okrem toho sa aj prihovoril Slovákom. "Vždy, keď navštívim mamu, tak tu nájdem pokoj, pohodu. Nikto tu nerieši nezmysly. V rozhovoroch s mamou nachádzam obrovské množstvo skúseností a zdravého rozumu," povedal. 

Fico sa následne vyjadril, že si želá také Slovensko, ako keď príde domov k mame. "Aby nás neriadili amatéri bez skúseností, aby nás nezaťahovali do dobrodružstiev, či už migračných, alebo vojenských," dodal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: TOPKY, Foto: FB Robert Fico
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies