Samozvaný zjednotiteľ národa Kotleba, chcel dobehnúť Harabina?

NETKY.SK • 16 November 2019, 14:18 • 2 min
Samozvaný zjednotiteľ národa Kotleba, chcel dobehnúť Harabina?

BRATISLAVA - Marian Kotleba podľa Štefana Harabina neponúkol skutočné memorandum o spolupráci, ale jednu spoločnú kandidátku, na ktorej čele by stál on sám.

slovakia

left justify in out

Strana VLASŤ neodmietla memorandum Mariana Kotlebu, ale odmietla jednotnú Kotlebovu kandidátku, pretože taká kandidátka by v súčte oslabila vlastenecké sily.

 

“Ak by pánovi Kotlebovi naozaj úprimne išlo o zjednotenie národných síl, nemohol by svoje memorandum postaviť ako jednotnú kandidátku. Takto to totiž z jeho strany vyzerá viac ako snaha budovať značku svoju, svojej osoby a ĽSNS. A to bez ohľadu na osud Slovenska,” hovorí vo videu líder strany Vlasť.

 

Strana VLASŤ prišla s iniciatívou “Spojme sa za normálne Slovensko v roku 2020!“, v ktorej vyzvali všetky normálne politické strany k vytvoreniu národného bloku.

 

“Všetky normálne strany musia bojovať proti ultraliberálom,” dodáva vo videu Štefan Harabin.

 

Podľa lídra strany - Štefana Harabina z tejto iniciatívy vyplýva, že strana VLASŤ nevytvorí žiadnu predvolebnú koalíciu so stranami SMER alebo SNS, ale rovnako z nej vyplýva, že z povolebnej spolupráce nevylučuje žiadnu normálnu stranu a nevylučuje teda ani stranu ĽSNS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona