Samostatné vstupenky na kvalifikáciu MS 2018 Slovensko proti Litve sú v predaji od 18.októbra

NETKY.SK • 17 Október 2016, 13:03 • 2 min
Samostatné vstupenky na kvalifikáciu MS 2018 Slovensko proti Litve sú v predaji od 18.októbra

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz (SFZ) oznamuje fanúšikom reprezentácie, že v utorok 18. októbra o 11.00 sa spustí predaj samostatných vstupeniek na novembrový domáci zápas kvalifikácie MS 2018 v Trnave SR - Litva (11. novembra o 20.45 h.).

slovakia

left justify in out

Stane sa tak online na www.ticketportal.sk (2 sektory) a na vstupenky.futbalsfz.sk (sfz.maxiticket.sk) (ostatné sektory). Ceny sú v dvoch cenových kategóriách: 1. kategória (západná a východná tribúna): 25 € a 2. kategória (severná a južná tribúna): 15 €.

 

Balíkové vstupenky (Škótsko + Litva) ostávajú v platnosti. Bez nároku na zľavy, každý návštevník musí mať platnú vstupenku. Na jeden nákup bude možné zakúpiť maximálne 4 vstupenky.

ZŤP-S vstupenka zdarma je platná pre vozíčkara + 1 (doprovod). O tieto vstupenky je potrebné písomne požiadať prostredníctvom emailovej adresy vstupenky@futbalsfz.sk. Počet týchto vstupeniek je limitovaný a nebude možné vyhovieť každej požiadavke. Každý žiadateľ bude informovaný o stave jeho požiadavky. Iné zľavy pre ZŤP nie sú poskytované.

 

Biznis vstupenky je možné zakúpiť iba na SFZ prostredníctvom písomnej požiadavky na emailovej adrese vstupenky@futbalsfz.sk. SFZ neorganizuje na tento zápas špeciálne vlaky ani iné druhy hromadnej dopravy.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies