Samara si pochvaľuje brankárov, Mucha sa rýchlo začlenil

NETKY.SK • 10 December 2013, 14:10 • 2 min
Samara si pochvaľuje brankárov, Mucha sa rýchlo začlenil

SAMARA - Funkcionári ruského prvoligového futbalového klubu Krídla Sovietov Samara sú spokojní s terajším portfóliom na brankárskom poste, týka sa to aj slovenského reprezentanta Jána Muchu mladšieho.

slovakia

left justify in out

"Veľmi rýchlo sa začlenil do kolektívu. Nepripomínal by som dve chyby, ktoré urobil. Skôr by som upriamil pozornosť napríklad na zápas na trávniku Tereka Groznyj, kde sme za víťazstvo výrazne mohli ďakovať jeho zákrokom. Domnievam sa, že naša brankárska zložka je jednou z najsilnejších v lige," povedal pre portál ProGorodSamara športový riaditeľ Anton Siňkov.

Tridsaťročný rodák z Belej nad Cirochou Mucha prišiel do Samary v júli, podpísal kontrakt na dva roky. Zatiaľ nastúpil v šiestich ligových dueloch a dostal rovnaký počet gólov. Bývalý brankár Legie Varšava či FC Everton utrpel 9. novembra svalové zranenie v zápase s Dinamom Moskva, následne nútene vynechal asociačný termín. Lekári vtedy odhadli trvanie výluky na 3-4 týždne.

KS figurujú po jesennej časti na 8. priečke v 16-člennej tabuľke, majú 24 bodov pri bilancii 5-9-5 a skóre 20:23. Jarná fáza súťažného ročníka 2013/2014 sa začne 8. marca, Samara sa predstaví na pôde Lokomotivu Moskva s Jánom Ďuricom v kádri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies