Sagan sa stal tvárou exkluzívnej kampane na Tour de France! Bude naživo komunikovať s fanúšikmi z celého sveta

NETKY.SK • 27 Jún 2017, 12:20 • 2 min
Sagan sa stal tvárou exkluzívnej kampane na Tour de France! Bude naživo komunikovať s fanúšikmi z celého sveta

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan bude na tohtoročnej Tour de France tvárou kampane televíznej spoločnosti Eurosport, ktorá pre priaznivcov cyklistiky pripravila špeciálny projekt. Aktuálny majster sveta a 5-násobný víťaz bodovacej súťaže najprestížnejšieho cyklistického podujatia bude počas televíznych prenosov odpovedať na najzaujímavejšie otázky fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí s hashtagom #AskSagan. Sociálne siete športového giganta budu zároveň prepojené so súkromnými účtami Petra Sagana.

slovakia

left justify in out

"Som nadšený z tohto spoločného projektu s Eurosportom, ktorý ešte viac spojí fanúšikov a divákov s týmto krásnym športom. Buďte kreatívni, opýtajte sa ma na všetko, čo vás zaujíma, použite hashtag #AskSagan, a ja na najlepšie otázky zodpoviem každý deň v priebehu televíznych prenosov Tour de France," uviedla najväčšia hviezda nemeckého tímu BORA - hansgrohe.

 

"Peter je najoriginálnejším a najcharizmatickejším pretekárom v pelotóne, ktorý presahuje hranice športu, vzájomnou spoluprácou sme poctení. Jeho úspechy, štýl a humor mu vytvorili globálnu sieť fanúšikov a sme doslova vzrušení, že naši televízni diváci v celej Európe a po celom svete budú mať príležitosť s ním komunikovať prostredníctvom našich digitálynch platforiem počas Tour, " prehlásila riaditeľka produkcie cyklistiky Eurosport  Laurence Schirrecker-Mothesová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies