Sagan má po včerajšom páde odretý zadok, stehno a chrbát

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 14:26 • 2 min
Sagan má po včerajšom páde odretý zadok, stehno a chrbát

BRATISLAVA - Úvodnú etapu na jubilejnom 100. ročníku slávnych pretekov Tour de France poznačil hromadný pád cyklistov. K pádu došlo asi štyri kilometre pred cieľom.

slovakia

left justify in out

Do pádu sa zaplietli aj dvaja najväčší favoriti Brit Mark Cavendish a Slovák Peter Sagan a prišli tak o šancu zabojovať o triumf v úvodnej časti Tour i o žltý dres. "Mám odretý zadok, stehno a chrbát, ale dúfam, že to pôjde v pohode," sprostredkoval hlas Petra Sagana pre TASR jeho mediálny manažér Jozef Korbel. "Prvá etapa tak nevyšla podľa očakávania, ale je to len začiatok. Uvidíme, Tour sa ešte len začala, nič nie je prehraté." Ako videl situáciu, po ktorej sa ocitol mimo možnosti bojovať v závere o etapový vavrín? "Vpredu niekto spadol. Snažil som sa to dobrzdiť, ale zozadu letel balík a ten ma stiahol na zem a potom sa už nedalo nič robiť," vysvetlil Peter Sagan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies