Tri sestry oslavujú narodeniny v rovnaký deň. A nie sú trojičky

NETKY.SK • 17 November 2021, 12:00 • 2 min
Tri sestry oslavujú narodeniny v rovnaký deň. A nie sú trojičky

Osud býva niekedy krutý, inokedy zas ukáže svoj zmysel pre humor. Druhý prípad sa týka Kristin a Nicka Lammertovcov, ktorí sa tešia z troch dcér. Oslava ich narodenín bude naozaj veselá, keďže všetky tri sfúknu sviečky na torte v rovnaký deň.

slovakia

left justify in out

Za uplynulých šesť rokov strávila Kristin 25. august tri razy v nemocnici. Sama o sebe hovorí, že si veci rada plánuje, no pôrody detí nikdy neplánovala. Vlastne to ani s presnosťou nejde, jedine, ak by jej prípad ukázal opak.

 

Manželia sa 25. augusta 2015 tešili z narodenia prvej dcéry, ktorej dali meno Sophia. Dievčatko v deň svojich 3. narodenín privítalo na svete sestru Giulianu. Tento rok k nim pribudla ďalšia sestra Mia. Narodila sa 25. augusta. „Keď sa to stalo aj po tretí raz, povedala som si, že toto je naozaj podivuhodný osud,“ povedala matka.

 

Po tom, ako sa podelila o ich rodinný príbeh s verejnosťou, začala dostávať správy od rôznych ľudí, ktorí majú v rovnaký deň narodeniny a podobne. Samozrejme, ozvali sa aj skeptici, ktorí ju obvinili, že  pôrody v rovnaký deň zámerne ovplyvnila.

Kristin potvrdila, že s manželom plánovali mať všetky doterajšie deti, pričom medzi každým chceli mať pauzu tri roky. Dátum pôrodu však určite neovplyvnili. Pri treťom potomkovi chceli, aby sa narodil po 1. septembri, aby tak neskôr nebol najmladší v triede.

Lekári vo všetkých troch prípadoch vyvolali pôrod pre ohrozenie matky a dieťaťa.  „Lekári sa tak nerozhodli preto, lebo považovali ten dátum za zaujímavý,“ dodala. Lekárka Christine Greves, ktorá nebola pri žiadnom z troch pôrodov, povedala, že takýto prípad je extrémne zriedkavý.

 

img

 

Kristin priznala, že zatiaľ posledné tehotenstvo bolo to najnáročnejšie. V 10. týždni jej diagnostikovali COVID-19 a neskôr aj preeklampsiu. Lekári ju varovali, že môže porodiť predčasne. Staršie sestry sa na bábätko, samozrejme, tešili. Čítali mu knihy, púšťali hudbu a hrali sa na lekárky. Pre pandemické opatrenia nemohli byť členovia rodiny v pôrodnici, no manžel chcel všetkým zdravotníkom povedať neuveriteľný príbeh o dátume narodenia ich dcér. Šesťročná Sophia a 3-ročná Giuliana čakali na správu z pôrodnice doma, v spoločnosti starých rodičov a zmrzliny. Keď sa Sophia po prvý raz prihovorila malej Mii, začala plakať. „Toto je tvoj narodeninový darček od mamy a otca,“ povedala najstaršej dcére trojnásobná matka a všetci začali plakať od radosti. 

 

img

 

 

Rodičia si teraz začali všímať rôzne signály, ktoré súvisia s narodením ich dcér, a to najmä v súvislosti s číslami. Napríklad Sophia musí byť v škole o 8:25, nedávno platili za obed 8 dolárov a 25 centov. Pri pôrode boli 3 zdravotné sestry, samotný pôrod sa začal o 3. hodine popoludní, Nick tento rok oslávil 33. narodeniny.

„Sú to len také maličkosti. Nie sú to žiadne dôležité veci, ale vyskakujú na nás zovšadiaľ,“ povedala Kristin.

 

Rodina sa smeje, že Kristin má v živote veľké šťastie, ktoré jej pomáha vyhrávať rôzne súťaže. Jej brat, ktorý je lekár, takisto nerozumie, ako sa jej mohlo podariť porodiť všetky tri deti v rovnaký dátum. S úsmevom však dodal, že ak sa to niekomu môže stať, tak jedine jeho sestre.

 

Mohlo by vás zaujímať: A predsa plačú! Muži priznali, čo ich trápi viac ako ženy




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies