Safinová v Madride oficiálne oznámi koniec

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 15:30 • 2 min
Safinová v Madride oficiálne oznámi koniec

PARÍŽ - Ruská tenistka Dinara Safinová bude na antukovom turnaji WTA Premier Mandatory Mutua Madrid v španielskom Madride 11. mája odovzdávať trofej šampiónke na slávnostnom ceremoniáli a v rámci toho oficiálne oznámi ukončenie svojej kariéry. Informáciu priniesol francúzsky denník L´Equipe.

slovakia

left justify in out

Safinová už vlani v októbri predznamenala, že smeruje k zavŕšeniu aktívnej činnosti. "V nasledujúcom roku budem informovať o ukončení mojej kariéry. Dlho som sa trápila, uvažovala, mučila sa, napokon som dospela k rozhodnutiu nadobro odísť z veľkého športu. Je mi to veľmi ľúto, ale zdravie nedovoľuje inak," citoval teraz 28-ročnú niekdajšiu jednotku svetového rebríčka ITAR-TASS. Moskovčanka chýba v súťažnom dianí od mája 2011. 

 

Sestra Marata Safina je trojnásobnou grandslamovou finalistkou a držiteľkou striebornej medaily z OH 2008 v Pekingu. Na hlavnej profesionálnej úrovni získala tucet titulov vo dvojhre. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies