Róbert Boženík strelil dva góly, rozhodol o triumfe Boavisty nad Benficou 3:2

NETKY.SK • 15 August 2023, 09:03 • 2 min
Róbert Boženík strelil dva góly, rozhodol o triumfe Boavisty nad Benficou 3:2

PORTO - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Boženík rozhodol dvoma gólmi o triumfe Boavisty Porto nad Benficou Lisabon 3:2 v pondelkovom zápase 1. kola portugalskej ligy.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník najprv v 55. minúte vyrovnal na 1:1, keď sa k nemu dostala odrazená lopta a poslal ju pohotovo do siete. V trinástej minúte nadstaveného času zabezpečil domácim víťazstvo nad úradujúcim majstrom. Boženík po chybe obrany Benficy sám mieril na súperovho brankára a prekonal ho strelou k bližšej žrdi.

 

Pre slovenského reprezentanta to boli piaty a šiesty ligový gól v drese Boavisty, v minulej sezóne skóroval štyrikrát v 23 dueloch. Oba tímy dohrávali s 10 hráčmi, v 50. minúte dostal červenú kartu útočník hostí Petar Musa, v deviatej minúte nadstaveného času rozhodca vylúčil aj domáceho Bruna Lourenca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Športky - Zoznam
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies