Rytmus s Jasminou oznámili tú najkrajšiu spoločnú správu

NETKY.SK • 26 December 2018, 14:40 • 2 min
Rytmus s Jasminou oznámili tú najkrajšiu spoločnú správu

Rytmus bude otcom, Jasmina je tehotná. Jasmina s Rytmusom sa tešia na svoje prvé bábätko. Špekulácií o tom, či Jasmina bude, alebo nebude mamou, bolo v poslednej dobe naozaj priveľa.

slovakia

left justify in out

Bol to nátlak najmä na zasnúbený pár, pretože je to v prvom rade ich osobná vec. No práve na Štedrý deň vyšli s novinou von.

 

Rytmus sa niekoľkokrát na médiá vytočil až tak, že sa chcel dokonca súdiť. Ale všetkým ďalším dohadom urobil zamilovaný koniec.

 

Napokon to boli práve oni dvaja, ktorí verejne priznali, že spolu čakajú bábätko. S romantickým komentárom zverejnil Rytmus fofografiu Jasminy pod stromčekom s malými topánočkami, čím spôsobili absolútny ošiaľ nielen na sociálnej sieti.

 

“Najkrajší darček v mojom živote. Naše prvé a posledné vianoce vo dvojici. Milujem ťa mamina,” informoval na Instagrame Rytmus. 

 

Po zásnubách, prišla aj takáto krásna správa. Srdečne blahoželáme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies