Frasier je opäť v budove! Pozrite si oficiálny trailer už teraz

NETKY.SK • 18 Október 2023, 18:00 • 2 min
Frasier je opäť v budove! Pozrite si oficiálny trailer už teraz

BRATISLAVA - SkyShowtime oznámila, že prvé dve epizódy nového seriálu Frasier s Kelseym Grammerom, ktorý si znovu zopakuje svoju rolu Frasiera Cranea, za ktorú získal cenu Emmy®, budú od 3. novembra dostupné exkluzívne na platforme, pričom nové epizódy budú pribúdať každý piatok.

slovakia

left justify in out

Nový desaťdielny seriál, natočený pred živým obecenstvom v štúdiách Paramount Studios v Los Angeles, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu, kde ho čakajú nové výzvy, nové vzťahy a jeden alebo dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť. Frasier je opäť v budove!

Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite; Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve; a Anders Keith ako Frasierov synovec David.

Frasier je autorským dielom Chrisa Harrisa (How I Met Your Mother) a Joea Cristalliho (Life in Pieces), ktorí sú výkonnými producentmi spolu s Kelsey Grammerom, Tomom Russom a Jordanom McMahonom. Seriál je distribuovaný spoločnosťou CBS Studios v spolupráci s Grammerovou spoločnosťou Grammnet NH Productions. Prvé dve epizódy nového seriálu režíruje legendárny režisér a televízny tvorca James Burrows, ktorý je známy najmä ako spoluautor, výkonný producent a režisér kritikmi uznávaného seriálu Cheers, ako aj pôvodných seriálov Frasier, Will & Grace a Dear John. Seriál je distribuovaný spoločnosťou Paramount Global Content Distribution.

Tento rok uplynie 30 rokov od prvej televíznej premiéry pôvodného seriálu Frasier, ktorý stále drží rekord v počte získaných cien Emmy za komediálny seriál s 37 víťazstvami a 107 nomináciami. Pôvodný seriál je možné tiež sledovať na SkyShowtime.

Služba SkyShowtime je k dispozícii priamo v aplikácii SkyShowtime na zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, na zariadeniach s operačným systémom Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostredníctvom webovej stránky: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného SkyShowtime je 5,99 EUR (bez reklám).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Rubikon / Patrícia Petková Foto: Rubikon / Patrícia Petková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies