KIA Stinger predstavuje svoj nový dizajn, eleganciu dopĺňajú športové krivky

NETKY.SK • 14 August 2020, 20:49 • 2 min
KIA Stinger predstavuje svoj nový dizajn, eleganciu dopĺňajú športové krivky

Automobilka, ktorá svoje vozy vyrába aj na Slovensku predstavila prvé zábery svojho Stingeru, ktorý by sa mal na trhu objaviť v roku 2022. Inováciou neprešiel automobil len zvonka, ale nové prvky sa objavili aj v interiéri.

slovakia

left justify in out

Zmena na prvý pohľad 

Predná aj zadná časť vozidla disponuje novými svetlami. Do pozornosti by sme však dali práve tie vzadu. Ich dizajn je úplne vynovený, keďže teraz sa tiahnu po celej zadnej šírke vozidla, dokonca zasahujú až mierne nabok. LED svetlá majú navyše vzbudzovať tvar šachovnicovej vlajky. Do ponuky pre tento model budú zahrnuté 18 aj 19-palcové kolesá. Model GT bude dokonca ponúkať aj väčšie koncové výfuky spoločne so zadným difúzorom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lallier Kia (@lallierkia),

 

Interiér

Čo sa týka interiéru, Kia tu ponúka kvalitne prešívané sedadlá a kovové úpravy doplnené lesklým čiernym obložením. Stredový displej je pomerne veľký. Maličké ikonky a slabé zobrazenie, kde by ste videli pixely pri tomto modeli nehrozia.

 

img

 

Nový model bude okrem iného ponúkať aj elektricky ovládané, sklopné a vyhrievané spätné zrkadlá. Kľučky dverí sa predstavia v kombinácii farby chrómu a danej farby karosérie.

 

Čo bude pod kapotou?

V súčasnej dobe kórejská automobilka neposkytuje ešte dostatočné množstvo informácii o svojom "upgradeovanom" modeli, avšak čo to sa dá predpovedať. Pokiaľ sa bavíme o pohonnom agregáte, keďže model bude aj v dispozícii GT, dá sa predpokladať silnejší motor. Podľa doterajších dohadov by to mohli byť práve 2 alebo 2,5-litrové motory a 4 litrové turbo V6.

 

 

Motory majú byť teda ešte o čosi výkonnejšie, ako na video ukážke, kde "starému" Stingerovi nestačí ani Dodge Charger SRT s objemom motora takmer 6,5 litra a turbom V8. Nuž nie je všetko len o vyšších číslach v techničáku.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies