SNS podporí mimoriadnu schôdzu parlamentu len za určitých podmienok

NETKY.SK • 12 Február 2020, 06:15 • 2 min
SNS podporí mimoriadnu schôdzu parlamentu len za určitých podmienok

BRATISLAVA - Ochrana tradičných hodnôt bola vždy prioritou Slovenskej národnej strany, čo niekoľkokrát počas tohto volebného obdobia dokázala. Vyhlásil to jej predseda Andrej Danko.

slovakia

left justify in out

Návrhy SNS

Zároveň ako predseda NRSR bude principiálne trvať aj na odmietnutí Istanbulského dohovoru. Zároveň avizoval novinku z dielne národniarov – Slováci nebudú platiť diaľničné známky, kým nebudú dostavané diaľnice.

 

Mimoriadna schôdza

Slovenská národná strana pridá svoje podpisy pod zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR len za určitých podmienok. "Po dnešnej dohode s mojimi koaličnými partnermi chcem oznámiť, že SNS podporí mimoriadnu schôdzu. Chceme riešiť problémy ľudí," tvrdí Danko. 

 

img

 

Istanbulský dohovor

Prvou podmienkou SNS je podľa Danka aby vláda predložila na prerokovanie parlamentu Istanbulský dohovor. Ak by ho parlament definitívne odmietol, prezidentka už nikdy nebude môcť používať dokumenty, ktoré by boli za jeho schválenie. O predložení Istanbulského dohovoru na rokovanie parlamentu bude diskutovať vláda na dnešnom zasadnutí.

 

img

 

Diaľničné známky

SNS rovnako presadila, aby ministri na čele s premiérom otvorili tému zrušenia diaľničných známok, dokiaľ nebudú dobudované slovenské diaľnice. "Slováci si konečne po dlhých rokoch sľubov už zaslúžia dokončené kvalitné diaľnice. Preto je mojou politickou podmienkou zrušenie diaľničných známok pre fyzické osoby a právnické osoby pre autá do 3,5 tony. Chcem, aby si ľudia uvedomili, že štát zodpovedne koná," upresnil podmienky predseda SNS Andrej Danko.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies