Rusko požiadalo Britániu, aby vydala víza neteri Skripaľa

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 06:00 • 2 min
Rusko požiadalo Britániu, aby vydala víza neteri Skripaľa

MOSKVA - Po tom, ako sa dcéra bývalého plukovníka GRU dostala ku zmyslom, jej sesternica ju chcela prísť navštívit do Salisbury.

slovakia

left justify in out

Predstavitelia ruského veľvyslanectva v Londýne poslali svojim britským kolegom do Moskvy žiadosť o vydanie víz pre neter bývalého plukovníka GRU Sergeja Skripaľa. O tom sa píše na oficiálnej stránke oddelenia.

 

"Pred niekoľkými dňami sme už informovali britskú stranu o tomto zámere Viktórie, ktorá je Skripaľova neter. Dúfame, že naša žiadosť bude zvážena čo najskôr ako si to vyžadujú okolnosti," píše sa vo vyhláške.
     

Keď sa zistilo, že dcéra bývalého plukovníka GRU Júlia sa dostala ku zmyslom po otrave, jej sesternica Viktória vyhlásila, že má v úmysle ísť do britského mesta Salisbury, aby sa s ňou stretla. Podľa niektorých zdrojov žene už bol vydaný zahraničný cestovný pas, teraz musí získať víza.

 

Pripomienka:

Sergej Skripaľ a jeho dcéra Júlia 4. marca boli otrávení v Salisbury v dôsledku kontaktu s nervovo-paralityckou látkou. Úrady Veľkej Británie sa domnievajú, že je do toho zapojené Rusko. Moskva medzitým vyvracia všetky takéto vyhlásenia a požaduje fakty podložené dôkazmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies