Ruskí touroperátori už predávajú zájazdy do Bratislavy

NETKY.SK • 24 Jún 2010, 14:46 • 2 min
Ruskí touroperátori už predávajú zájazdy do Bratislavy

Ruskí touroperátori už predávajú zájazdy do Bratislavy

slovakia

left justify in out

Ruskí touroperátori opäť predávajú letecko-autobusové zájazdy do Bratislavy, ale aj Viedne, Budapešti a Prahy. Zástupcovia ruského touroperátora DVM so zameraním na strednú a východnú Európu oznámili, že do svojho jesenného katalógu zaradia liečebné kúpele a tiež lyžiarske a poznávacie zájazdy Slovenska.  Oznámila to zahraničná zástupkyňa Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR) v Ruskej federácii Ľubica Alušicová s tým, že tohtoročná výrazná prezentácia destinácie SR v Rusku sa tak vyplatila, čoho dôkazom je vyšší záujem ruských občanov navštíviť Slovensko ako v minulom roku poznačenej kulmináciou krízy.
      SACR dve prezentácie Leto 2010 v SR zorganizovala 15. a 17. júna v Slovenskom dome v Moskve. Prvá bola určená pre novinárov a zástupcov cestovných kancelárií a touroperátorov, ktorí vyvážajú ruských turistov na Slovensko. Účastníkmi druhej prezentácie o dva dni neskôr boli členovia Asociácie národných turistických zastúpení pôsobiacich v Ruskej federácii (ANTOR).
      Alušincová členov ANTOR informovala o turistických produktoch, úrovni služieb a vybavenosti stredísk cestovného ruchu (CR) v SR. Členov tejto asociácie najviac zaujali termálne kúpaliská a akvaparky, historické a kultúrne pamiatky, spa & wellness v kúpeľoch a letné pobyty pre mládež. Zástupcovia štátnej správy vrátane federálnej agentúry pre CR v Rusku vyjadrili na prezentačných stretnutiach ochotu pomôcť zvýšiť počet ruských turistov na Slovensku, potvrdila Alušincová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies