Ruskí bajkeri chránia New York pred rabovaním

NETKY.SK • 6 Jún 2020, 12:43 • 2 min
Ruskí bajkeri chránia New York pred rabovaním

NEW YORK - Ulice Brighton-Beach hliadkujú rusky hovoriace bajkeri s baseballovými palicami. Na ochranu New Yorku vyšli ruské hliadky alebo skôr rusky hovoriace motocyklistické skupiny. O ich nočných hliadkach porozprával kanál NTV.

slovakia

left justify in out

Mesto New York od rabovačov chráni ruská „Bratva“ (Bratstvo). Je to názov bajkerského klubu, ktorého členovia v noci hliadkujú na uliciach mesta, aby zabránili lupičom a vandalom rabovať a rozbíjať obchody.

 

Členovia motocyklistického klubu „Bratva“ (Bratstvo) hliadkujú lokalitu Brighton-Beach v Brooklyne. Ako povedal ich šéf Konstantin Kotov, bajkeri sledujú situáciu na uliciach a sú pripravený kedykoľvek zastaviť lupičov alebo vandalov. Používajú sa baseballové palice, železné rúry, nože – to všetko bude použite na ochranu Brooklynu pred pogrómami a rabovaním.

 

Konstantin Kotov dodal, že okrem nich existujú ďalšie dobrovoľné hliadky, ktoré sa vlastným úsilím snažia obnoviť poriadok na svojich uliciach alebo okresoch.

 

 „Ak uvidíme, že začnú niečo rozbíjať, ničiť a vytvárať chaos, určite ihneď zakročíme a neutralizujeme vandalov“,- zdôraznil Kotov.

 

Medzitým majiteľ jednej z cestovných kancelárií v Brightone Konstantin Erokhin poznamenal, že táto oblasť je jedným z najpravdepodobnejších cieľov lupičov a vandalov. Dodal, že obyvatelia si nedávno na dverách budov všimli strašidelné letáky. Ich autori fakticky sa vyhrážali vyhnať z vlastných domovov tých, ktorí sa nezúčastňujú na nepokojoch.

 

Zdroj:  https://tsargrad.tv/news/russkaja-bratva-spasaet-nju-jork-ot-marodjorov_258352

   

         



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies