Ruská tajná služba zlikvidovala zločineckú skupinu, ktorá dodávala strelné zbrane z EÚ do Ruska

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 17:43 • 2 min
Ruská tajná služba zlikvidovala zločineckú skupinu, ktorá dodávala strelné zbrane z EÚ do Ruska

MOSKVA - Federálna služba bezpečnosti Ruskej federácie informovala o úspešnej operácii, počas ktorej sa federálnej službe podarilo zastaviť organizovanú skupinu, ktorá dodávala strelné zbrane z EÚ do Ruska.

slovakia

left justify in out

"FSB Ruska spoločne s ruským Ministerstvom vnútra a Rosgvardiej potlačila aktivitu medziregionálnej zločinecké skupiny, ktorej členmi boli obyvatelia Moskvy, Petrohradu a Jaroslavľu podieľajúci sa na dodávke strelných zbraní z EÚ do Ruskej federácie," informuje v svojej správe bezpečnostná služba.

 

U zadržaných bolo zabavených 380 kusov strelných zbraní domácej a zahraničnej výroby. Medzi nimi bolo 20 samopalov, 30 automatických zbraní, 70 pištoľových samopalov, 94 pušiek, 158 pištolí a revolverov a dve protitankové zbrane.

 

Bezpečnostná slu%zba tiež zaistila 45 mm pechotný mínomet, automatický granátomet "AGS-17", improvizované výbušné zariadenie, 15 ručných granátov, viac ako 4500 nábojov rôznych kalibrov a taktiež veľké množstvo častí a príslušenstva pre strelné zbrane.

Okrem toho, bezpečnostná služba ukončila činnosť dvoch dielní na modernizáciu zbraní a streliva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies