Rudolf Nemec MRICS sa stáva partnerom a vedúcim tímu kapitálových trhov v Cushman & Wakefield na Slovensku

NETKY.SK • 5 September 2023, 12:30 • 2 min
Rudolf  Nemec  MRICS sa stáva partnerom  a  vedúcim tímu  kapitálových trhov  v  Cushman & Wakefield na Slovensku

BRATISLAVA - Cushman & Wakefield, popredná komerčná realitná spoločnosť poskytujúca služby v oblasti nehnuteľností, oznamuje vymenovanie Rudolfa Nemca MRICS za partnera a vedúceho oddelenia kapitálových trhov pre slovenský trh. Rudolfove rozsiahle znalosti realitného trhu, vynikajúce výsledky a pozoruhodné skúsenosti nadobudnuté počas jeho dlhoročného pôsobenia v JLL znamenajú neoceniteľný prínos do tímu Cushman & Wakefield.

slovakia

left justify in out

Rudolf je známy jeho profesionálnym nasadením, odbornými znalosťami a inovatívnym podnikateľským zmýšľaním. Počas svojej kariéry on a jeho tím viedli transakcie v celkovej hodnote viac ako 1,6 miliardy EUR, čím poukázal na svoju odbornosť vo vedení zložitých transakčných procesoch s nehnuteľnosťami. V minulosti dosiahol niekoľko ďalších úspechov, ako napríklad uzavretie vtedy najväčšej logistickej transakcie nehnuteľnosti v regióne strednej a východnej Európy, čím sprostredkoval najväčšiu sale & leaseback transakciu s najvyšším yieldom, aký kedy investor zaplatil.
Rudolf začal svoju kariéru v oblasti nehnuteľností v roku 2013. Po ukončení magisterského štúdia v odbore nehnuteľností na Cass Business School v Londýne a právnického štúdia nehnuteľností na Humboldtovej univerzite v Berlíne nastúpil do JLL ako junior analytik. Jeho oddanosť profesionálnej dokonalosti ho priviedla k tomu, aby sa stal autorizovaným oceňovateľom akreditovaným RICS, zainteresovaným obhajcom záležitostí ESG a zástancom DE&I agendy. V roku 2019 ho jeho úspechy dostali k tomu, že sa stal najmladším vedúcim oddelenia kapitálových trhov v rámci celého regiónu CEE & EMEA. Tento výnimočný úspech pozdvihuje jeho schopnosť viesť a koordinovať tím v dynamickom a konkurencieschopnom priemyselnom prostredí.
"Som veľmi rád, že začínam novú kariérnu etapu v Cushman & Wakefield ako partner a vedúci kapitálových trhov pre Slovensko. Moja cesta v JLL za posledné desaťročie bola veľkou skúsenosťou, ktorá mi umožnila hlbšie pochopiť realitný trh a budovať silné vzťahy s klientmi. Pripojenie sa ku Cushman & Wakefield prináša skvelú príležitosť pokračovať v poskytovaní služieb klientom ako súčasť najväčšej platformy pre investičné poradenstvo v oblasti nehnuteľností v CEE regióne a prispieť k budúcemu rastu a úspechu firmy,“ hovorí Rudolf Nemec.
Jonathan Hallett, MRICS, Executive Partner, Head of Central & Eastern Europe dodáva: „Výnimočné kariérne skúsenosti, komplexné odborné znalosti a líderské schopnosti Rudolfa Nemca sú v dokonalom súlade s cieľmi spoločnosti Cushman & Wakefield poskytovať klientom inovatívne riešenia a prvotriedne služby. Jeho príchod vnímame ako kľúčový pre budúci rast spoločnosti na Slovensku a posilnenie pozície v oblasti kapitálových trhov v regióne strednej a východnej Európy.“ 
Cushman & Wakefield srdečne víta Rudolfa Nemca v jeho novej úlohe a spoločne sa tešíme na inovatívne riešenia, stratégie a na dynamické vedenie, ktoré do firmy prinesie.

O Cushman & Wakefield 
Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je celosvetovým lídrom v oblasti realitných služieb, ktorý prináša mimoriadnu hodnotu realizovaním nápadov v praxi pre nájomcov a vlastníkov nehnuteľností. Cushman & Wakefield patrí k najväčším firmám poskytujúcim realitné služby s 52 000 zamestnancami v približne 400 kanceláriách a 60 krajinách. V roku 2022 mala spoločnosť obrat vo výške 10,1 miliárd USD v rámci hlavných služieb správy nehnuteľností, facility a projektového manažmentu, prenájmu, kapitálových trhov, oceňovania a ďalších služieb. Spoločnosť získala viacero realitných ocenení, ocenení kultúry a záväzku k diverzite, rovnocennosti a inklúzíí, tiež ESG ocenenia a mnohé ďalšie. Pre viac informácií navštívte www.cushmanwakefield.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies