ROZHOVOR: Vyspovedali sme UFC fightera Martina Budaya!

NETKY.SK • 24 Júl 2023, 11:00 • 2 min
ROZHOVOR: Vyspovedali sme UFC fightera Martina Budaya!

NITRA - 31-ročný fighter UFC Martin Buday nás privítal vo svojom gyme Ground System v Nitre. Povedal nám niečo o svojej príprave na zatiaľ utajovaný fight, ktorý ho čaká a zhodnotil niekoľko svojich predchádzajúcich zápasov.

slovakia

left justify in out

Martin Buday je úspešný UFC heavy weight fighter so skvelou bilanciou, keďže posledné tri zápasy, keďže vyhral proti Američanovi Jakeovi Collierovi, Poliakovi Lukaszovi Brzeskimu a Američanovi Chrisovi Barnettovi. Takisto bol úspešný aj proti Američanovi Lorenzovi Hoodovi, ktorého porazil v roku 2021 Dana White's Contender Series - Contender Series 2021. O ďalšom súperovi nám síce tohoto veľa prezradiť nechcel, ale porozprával nám o svojej príprave a plánoch do budúcnosti.

Spýtali sme sa ho aj na očakávaný duel Conor McGregor vs Michael Chandler, ku ktorému nám tiež povie, čo si o ňom myslí.

 

Pozrite si rozhovor s Martinom Budayom nižšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky / Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies