Zrážka na ceste pri obci Lažany: Vodič narazil do ručného vozíka s troma mužmi, ktorí ním niesli drevo

NETKY.SK • 18 Január 2024, 11:48 • 2 min
Zrážka na ceste pri obci Lažany: Vodič narazil do ručného vozíka s troma mužmi, ktorí ním niesli drevo

LAŽANY / SVINIA - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok (16.01.2024) medzi vodičom osobného vozidla a ručným vozíkom s troma mužmi na ceste III. triedy v smere od obce Lažany do obce Svinia, pričom utrpel najstarší z 3 mužov - 26-ročný muž - ľahké zranenie. Škoda na majetku prekročila 7 000 eur. Polícia vedie v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženie na zdraví.

slovakia

left justify in out

V utorok (16.01.2024) 48 ročný vodič viedol osobné vozidlo po ceste III. triedy v smere od obce Lažany do obce Svinia, pričom došlo k zrážke s ručným vozíkom, ktoré bolo tlačené tromi mužmi (vo veku 19, 21 a 26 rokov) a ktorí ním prepravovali drevo. Pri nehode 26 ročný muž tlačiaci vozík utrpel podľa predbežného vyjadrenia lekára ľahké zranenie. Vykonané dychové skúšky u  účastníkov dopravnej nehody mali negatívny výsledok. Čo sa týka majetkovej škody, ktorá vznikla pri tejto udalosti, tá bola vyčíslená na viac ako 7.000,-Eur.

 

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženie na zdraví. Polícia zisťuje všetky okolnosti a presnú príčinu dopravnej nehody, bude skúmať aj  mieru zavinenia jej účastníkov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Pešove, Foto: SME / TASR (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies