Rozhodovali sekundy! Okamžitá pomoc policajtov v Dúbravke zabránila tomu najhoršiemu

NETKY.SK • 27 Jún 2023, 10:20 • 2 min
Rozhodovali sekundy! Okamžitá pomoc policajtov v Dúbravke zabránila tomu najhoršiemu

V utorok krátko pred 16.30 h prijala bratislavská krajská polícia, v zmysle ktorého sa malo v uzamknutom motorovom vozidle v križovatke ulíc Rozálska a Rajtáková nachádzať malé dieťa.

slovakia

left justify in out

Hliadka policajtov z obvodného oddelenia v Dúbravke sa bezodkladne presunula na uvedenú adresu, kde už z diaľky na nich kývala osoba ženského pohlavia. Tá im na mieste uviedla, že svojho dvojročného syna zapínala do autosedačky, zatvorila zadné dvere na vozidle a keď chcela nastúpiť, vozidlo sa uzamklo. Nakoľko kľúče zostali vo vnútri vozidla, okamžite kontaktovala políciu na linke 158.

 

Keďže vonkajšia teplota bola vysoká a život a zdravie dvojročného dieťaťa vo vozidle začal byť ohrozený, policajti po predchádzajúcom súhlase s matkou rozbili okno na dverách zo strany vodiča tak, aby črepiny nezranili dieťa. Následne otvorili dvere a dieťa z vozidla vytiahli. Na miesto sa dostavila aj rýchla zdravotnícka pomoc, pracovníci ktorej dieťa prezreli.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies