Roy Keane: Eden Hazard je rozmaznané decko, na ihrisku by som mu to osladil

NETKY.SK • 18 Február 2016, 11:23 • 2 min
Roy Keane: Eden Hazard je rozmaznané decko, na ihrisku by som mu to osladil

MANCHESTER - Niekdajší futbalista anglického klubu Manchester United a írskej reprezentácie Roy Keane sa prostredníctvom médií ´obul´ do belgického krídelníka v službách FC Chelsea Edena Hazarda.

slovakia

left justify in out

Známy ´tvrďas´ ho označil za "rozmaznané dieťa", ktorému by mali spoluhráči uštedriť poriadnu lekciu slušnosti. Keanovi sa nepozdávali Hazardove vyhlásenia o možnom presune do parížskeho St. Germain, zvlášť v období, keď jeho mužstvo čelí tomuto súperovi v osemfinále Ligy majstrov.

 

"Naozaj to nedokážem pochopiť. Vlani podpísal predĺženie zmluvy na ďalších päť rokov. Videli sme, aký dobrý bol v minulej sezóne. Je to veľmi nadaný a talentovaný chlapec, ale prísť s takými nezmyslami v predvečer takéhoto dôležitého stretnutia je úplne smiešne. Jeho postoj mi pripomínal rozmaznané decko. Keby som bol jeho spoluhráč v Chelsea, na tréningovom ihrisku by som mu to osladil," cituje portál fourfourtwo.com slová súčasného asistenta pri írskom národnom mužstve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies