Roy Jones ml. nemôže bojovať s fanúšikom

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 07:40 • 2 min
Roy Jones ml. nemôže bojovať s fanúšikom

PHOENIX - Arizonská štátna komisia boxu a zmiešaných bojových umení zamietla na 20. marca naplánovaný súboj niekdajšieho profesionálneho majstra sveta strednej, superstrednej, poloťažkej i superťažkej hmotnostnej kategórie Roya Jonesa ml. s účelovo vybraným fanúšikom z videových prihlášok.

slovakia

left justify in out

Webstránke špecializovaného magazínu The Ring to potvrdil výkonný riaditeľ spomenutého orgánu Matthew Valenzuela. Štyridsaťsedemročný veterán sa musí stretnúť s niekým s overeným profiringovým resumé.

 

Na galavečere v arizonskom Phoenixe, kde sa okrem boxu bude súperiť aj v zmiešaných bojových umeniach či wrestlingu, mal priaznivec v prípade úspechu dostať od Jonesa šek na 100 000 USD. "Prečo by sa niekto odvážil? Neviem. V stávke je 100-tisíc, ak ma dokáže položiť na chrbát. To sa však nestane," vyhlásil pred časom Roy Jones ml.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies