Rossi nevie, ako zastaviť bučanie na Lorenza a Márqueza

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 12:42 • 2 min
Rossi nevie, ako zastaviť bučanie na Lorenza a Márqueza

TERMAS DE RÍO HONDO - Talianska legenda seriálu MS cestných motocyklov Valentino Rossi nevie, ako má zastaviť bučanie fanúšikov na adresu španielskych rivalov z MotoGP Jorgeho Lorenza a Marca Márqueza.

slovakia

left justify in out

Vzťahy medzi jazdcami poznačil záver vlaňajšej sezóny, keď Márquez podľa Rossiho hral špinavú hru a pomohol krajanovi Lorenzovi k zisku majstrovského titulu. Priaznivci vyjadrili nespokojnosť počas úvodnej veľkej ceny tohto ročníka v Katare, keď na pódiu vypískali španielskych motocyklistov.


"Nemyslím si, že v Katare bolo toľko talianskych fanúšikov. Akokoľvek, ja som nevytvoril túto situáciu a netuším, ako by som to mohol zmeniť," cituje portál motorsport.com Rossiho, sedemnásobného svetového šampióna v najsilnejšej kubatúre. "Podľa mňa sme v posledných mesiacoch neurobili nič zlé. Len sa koncentrujeme na rýchlosť, vyhral som šampionát a Marc odviedol čo najlepšiu prácu. Snažíme sa odovzdať na trati všetko a riskujeme pri tom životy. Neviem, čo robíme zle," obhajoval sa Lorenzo. "Samozrejme, že nemám rád bučanie v MotoGP a navyše, keď to smeruje na moju adresu. Nie som však hlúpy a viem, že ide o niečo, čo bude pokračovať. Musíme si na to zvyknúť," dodal Márquez.


Valentino Rossi mal v minulej sezóne tri preteky pred koncom pred Lorenzom 18-bodový náskok, napokon zaostal za Španielom o päť bodov. Po posledných pretekoch vo Valencii obvinil Márqueza, že pomáhal svojmu krajanovi. Rossi musel vo Valencii štartovať z posledného 26. miesta, pretože v malajzijskom Sepangu spôsobil Márquezov pád.


Počas nadchádzajúceho víkendu sa uskutoční druhé podujatie aktuálnej sezóny v argentínskom Termase de Río Hondo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies