Rooney verí v návrat začiatkom apríla: Všetko ide podľa plánu

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 15:12 • 2 min
Rooney verí v návrat začiatkom apríla: Všetko ide podľa plánu

MANCHESTER - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie aj Manchestru United Wayne Rooney dúfa, že začiatkom apríla bude svojmu zamestnávateľovi opäť k dispozícii.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný útočník sa stále zotavuje po zranení pravého kolena, ktoré utrpel 13. februára v ligovom dueli na pôde Sunderlandu (1:2). Rooney určite nestihne nadchádzajúce medzištátne prípravné stretnutia Anglicka s Nemeckom (26. marca v Berlíne) a Holandskom (29. marca vo Wembley).


"Všetko ide podľa plánu. Rehabilitácia pokračuje dobre, snáď to nebude trvať dlho," citovala Rooneyho oficiálna internetová stránka manchesterského klubu. "Neviem, kedy sa vrátim. Nie je to už také zlé, ale je potrebné byť opatrný, nemôžeme na to tlačiť, mohlo by to spôsobiť väčšie škody. Návrat po reprezentačnej prestávke vyzerá realisticky. Následne by som ešte mohol stihnúť odohrať do konca sezóny viac než desať klubových zápasov a potom nejaké stretnutia za Anglicko," doplnil Wayne Rooney.


Tréner anglickej reprezentácie Roy Hodgson priznal, že ak sa Rooney vystrábi zo zranenia, má isté miesto v záverečnej nominácii na tohtoročné majstrovstvá Európy vo Francúzsku, ktoré sa začnú 10. júna. Kormidelník posledného súpera Slovenska v základnej B-skupine šampionátu (20. júna v Saint-Étienne) začiatkom marca dokonca vyhlásil, že v prípade svojho kapitána nebude hľadieť na aktuálnu športovú formu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies