Rooney chýba tímu i rodine, manželka mu pripomenula výročie

NETKY.SK • 13 Jún 2012, 10:01 • 2 min
Rooney chýba tímu i rodine, manželka mu pripomenula výročie

Rooney chýba tímu i rodine, manželka mu pripomenula výročie - Futbal Anglický futbalista Wayne Rooney dostal v dejisku ME od svojej manželky gratuláciu. Štvrté výročie svadby mu pripomenula cez sociálnu sieť Twitter.

slovakia

left justify in out

img

Anglický futbalista Wayne Rooney dostal v dejisku ME od svojej manželky gratuláciu. Štvrté výročie svadby mu pripomenula cez sociálnu sieť Twitter. 
      "Nevieme sa dočkať, keď ťa zajtra spolu s Kaiom uvidíme," napísala mu jeho "polovička" Coleen spolu s malým synčekom. Rooney, ktorý pre trest nenastúpi ani v ďalšom zápase Angličanov proti Švédsku, si užíval voľné chvíle so spoluhráčmi v hotelovom bazéne.  Z vystúpenia Angličanov v úvodnom zápase šampionátu proti Francúzsku bolo jasné, že Rooney chýbal nielen svojej rodine, ale aj spoluhráčom v anglickom drese. Tréner majstra sveta z roku 1966 Roy Hodgson však tuší, že s prítomnosťou dvadsaťšesťročného futbalistu bude výkon Angličanov gradovať.       Rooneyho tímový kolega z Manchestru United Danny Welbeck výkonom veľmi neoslnil, no talentovaný mladík Alex Oxlade-Chamberlain vo svojom treťom medzištátnom zápase nesklamal a u odborníkov sa vynorili paralely medzi jeho kariérou a vzostupom Rooneyho. Ten bol iba o dva mesiace mladší, keď sa prvýkrát prezentoval na medzinárodnej scéne v roku 2004. Na európskom šampionáte v Portugalsku vtedy vsietil štyri góly. Mladého hráča Arsenalu pochválil aj stredopoliar Liverpoolu Steven Gerrard. "Alex sa síce ešte musí veľa učiť, no potvrdil, že na medzinárodnú scénu má a keď bude trénovať s najlepšími, bude sa iba zlepšovať. A tréning s futbalistom Rooneyho kalibru mu v tom bezpochyby pomôže." 


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies