Rodríguez chce strieľať veľa gólov aj v Reale Madrid

NETKY.SK • 8 August 2014, 13:40 • 2 min
Rodríguez chce strieľať veľa gólov aj v Reale Madrid

MADRID - So šiestimi gólmi najlepší kanonier tohtoročných futbalových majstrovstiev sveta Kolumbijčan James Rodríguez verí v udržanie svojej streleckej formy aj vo svojom novom pôsobisku - španielskom veľkolube Real Madrid.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný ofenzívny stredopoliar či krídelník prestúpil do "bieleho baletu" v druhej polovici júla z AS Monaco za odstupné približne 80 miliónov eur.

 

S Realom podpísal zmluvu na šesť rokov. O miesto v základnej zostave úradujúceho európskeho klubového šampióna bude Rodríguez bojovať s esami ako Cristiano Ronaldo, Gareth Bale či Karim Benzema. "Od pôsobenia v Reale mám veľké očakávania. Najprv však musím poriadne trénovať a dostať sa do základnej jedenástky. Chcem sa čo najviac podieľať na hre mužstva a vyhrávať s ním trofeje," povedal kolumbijský futbalista. Prvý súťažný duel, v ktorom James Rodríguez môže ukázať svoje strelecké schopnosti, bude španielske meranie síl o európsky Superpohár proti FC Sevilla. Tento zápas sa uskutoční v utorok 12. augusta vo waleskom Cardiffe. Púť španielskou ligou začne Real 25. augusta proti nováčikovi z Córdoby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies