Rodiny rukojemníkov z košér obchodu v Paríži žalujú televíziu za ich ohrozenie

NETKY.SK • 3 Apríl 2015, 15:35 • 2 min
Rodiny rukojemníkov z košér obchodu v Paríži žalujú televíziu za ich ohrozenie

PARÍŽ - Príbuzní rukojemníkov radikálneho ozbrojenca, ktorý v parížskom košér supermarkete štyroch z nich zabil, zažalovali francúzsku televíziu BMF za priamy prenos z rukojemníckej drámy. Podľa nich ohrozila životy rukojemníkov, informovala dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa parížskej prokuratúry Agnes Thibaultová-Lecuivreová dnes povedala, že otvorili predbežné vyšetrovanie pokrývania uvedenej udalosti televíziou BMF.

 

Francúzsky úrad, ktorý má na starosti kontrolu vysielania, napomenul BMF a niekoľko ďalších televíznych a rozhlasových staníc za ich pokrývanie Parížskych januárových teroristických útokov v redakcii satirického týždenníka Charlie Hebdo a v košér supermarkete.

 

BMF a ďalšie stanice odhalili v priamych prenosoch, že sa v supermarkete, ktorý obsadil terorista, ukryli ľudia. Podľa úradu pre kontrolu vysielania a právnych zástupcov príbuzných rukojemníkov tým uvedené médiá mohli ohroziť ich životy, ak by ich bol terorista našiel.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies