Buďte štýloví v elegantnom pánskom kabáte

NETKY.SK • 28 Október 2019, 12:00 • 2 min
Buďte štýloví v elegantnom pánskom kabáte

K jeseni a prichádzajúcej zime patria neodmysliteľne aj kabáty. Najlepší spôsob, ako sa popasovať s chladným a nevyspytateľným počasím, je obliecť si štýlový elegantný módny pánsky kabát. V tom správnom kabáte vynikne atraktívnosť a osobnosť každého muža.

slovakia

left justify in out

Kráľ v pánskom šatníku

V minulosti kabáty skôr plnili hlavne praktickú úlohu – chránili pred chladom, zimou a mrazom a ľudia veľmi neriešili, ako v kabáte vyzerajú. Hlavne, že splnil svoj účel. V súčasnosti vôbec nie je problém zohnať a kúpiť pánske kabáty, pretože ponuka je bohatá a pestrá. Ale pre ktorý sa rozhodnúť, aby bol pre nás ten pravý a splnil všetky naše očakávania? Je prirodzené, že každý muž sa chce vo svojom kabáte cítiť príjemne a zároveň byť príťažlivý a zaujímavý pre svoje okolie.

 

Dôležitý je aj materiál, strih a celkový vzhľad

Na čo všetko je potrebné sa zamerať ešte pred kúpou pánskeho kabáta?  Ako prvé by ste mali brať do úvahy materiál kabáta. Ako a podľa čoho spoznáme kvalitný kabát? Veľa nám o kvalite pánskeho kabáta napovie štítok so zložením, ktorý sa na ňom nachádza. Mal by obsahovať vysoký podiel prírodných materiálov, ktoré Vás zahrejú aj v tuhej zime. Kvalitný pánsky kabát by mal byť príjemný na dotyk, nepokrčený a nemali by trčať z neho žiadne nitky. To sú signály toho, že pred sebou máte kvalitný kabát.

Ak ste si už overili kvalitu kabáta, mali by ste rozmýšľať nad jeho strihom  a štýlom. Pri strihu akéhokoľvek oblečenia vždy platí, že tvar je dôležitejší ako veľkosť. Pri správne zvolenom strihu sa zvýraznia prednosti Vašej postavy. Podstatu elegantného kabáta tvorí jeho dokonalé sadnutie na ramená a štíhlo tvarované rukávy.

 

Nebojte sa experimentovať s farbami

Už dávno skončili časy nosenia čiernych kabátov, aj keď táto farba je veľmi elegantná a hovorí sa, že čierna ide ku všetkému. Určite je v tomto tvrdení istá pravda, ale ak chcete vo svojom kabáte vyniknúť, ožiť, zaujať ostatných, pôsobiť príjemne a rozžiariť svoje okolie, tak môžete siahnuť aj po iných farbách ako po čiernej. Správne vybraná farba pánskeho kabáta totiž robí zázraky. Pleť pôsobí živo a vynikne Váš prirodzený šarm. Veľmi zaujímavými farbami sú napr. rôzne odtiene sivej, zelenej a šedej farby. Verte, že žiadna žena neodolá pohľadu na atraktívneho muža v štýlovom pánskom kabáte.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies