Rodina Heleny Krajčiovej sa rozrastá: Herečka čaká druhé dieťa

NETKY.SK • 13 Apríl 2018, 13:51 • 2 min
Rodina Heleny Krajčiovej sa rozrastá: Herečka čaká druhé dieťa

BRATISLAVA - Slovenská herečka a speváčka Helena Krajčiová čaká druhé dieťa so svojím partnerom, hudobníkom Martinom Hasákom, s ktorým už má štvorročnú dcéru Aniku.

slovakia

left justify in out

Mala by byť v piatom mesiaci tehotenstva.

Herečka, známa z televíznych seriálov ako Profesionáli (2008), Panelák (2008 - 2011) či Búrlivé víno (2013), aktuálne pracuje na viacerých nových projektoch, z ktorých jeden je pripravovaný seriál. "Tvorcom tejto novinky, ktorá ešte nemá názov, veľmi zavarila. Tí totiž s jej tehotenstvom absolútne nerátali a teraz nevedia, ako pokračovať,“ prezradili.

Herečku už pred prvým pôrodom vyradili z deja seriálu Búrlivé víno, kde stvárňovala Dorotku. Krátko na to Krajčiovú obsadila televízia do obnoveného sitkomu Profesionáli, kde si v tom čase zahrala tehotnú Skajku. Po pôrode ju vrátili do deja Búrlivého vína, kde sa objavila s dvojičkami.

Helena Krajčiová popri účinkovaní v televíznych seriáloch pôsobila i na doskách Slovenského národného divadla a v Divadle Nová scéna, kde ju mohli diváci a diváčky vidieť v hlavnej úlohe muzikálu Hello Dolly!. Na konte má cenu Slnko v sieti za vedľajšiu rolu vo filme Pokoj v duši (2009). Pôsobí tiež ako speváčka a cappella formácie Fragile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies