Rodina Britney Spears bráni speváčke v kontakte s expriateľom

NETKY.SK • 31 August 2014, 12:18 • 2 min
Rodina Britney Spears bráni speváčke v kontakte s expriateľom

BRATISLAVA - Rodina a spolupracovníci americkej speváčky Britney Spears si neprajú, aby ju kontaktoval jej bývalý priateľ David Lucado.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého má zamestnanec právnej firmy zákaz vstupu do interpretkinho kalifornského domu a pustiť ho nechcú ani na jej vystúpenia v Las Vegas. Okrem toho nastavili speváčkin mobilný telefón tak, aby automaticky odmietal hovory od neho.

 

Tridsaťdvaročná Spears a jej expartner sa rozišli pre údajnú Lucadovu nevera. Tú má podľa portálu TMZ potvrdzovať videonahrávka, na ktorej vidieť ako tancuje s neznámou ženou. Bývalý barman sa však bráni, že v čase jej vzniku, bol už jeho vzťah so speváckou hviezdou naštrbený.

 

Dvojica sa dala dohromady vlani, krátko po tom, ako Spears odvolala zásnuby s Jasonom Trawickom. Predtým bol jej manželom tanečník Kevin Federline, s ktorým má dvoch synov. Okrem toho bola tiež krátko vydatá za priateľa z detstva Jasona Alexandera a randila aj s Justinom Timberlakeom.

 

Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000). Popová princezná, ako ju prezývajú, neskôr vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies