Rodičia nesúhlasili, aby si syn vzal staršiu ženu. Ich názor zmenilo tučné veno

NETKY.SK • 31 Január 2018, 14:03 • 2 min
Rodičia nesúhlasili, aby si syn vzal staršiu ženu. Ich názor zmenilo tučné veno

Rodičia 23-ročného chlapca nesúhlasili, aby sa oženil s o 15 rokov staršou ženou. Svadba sa však nakoniec 10. januára v čínskom meste Čchiung-chaj predsa len konala. Názor totiž zmenili po obdržaní tučného vena - športového auta, pozemku a tučného obnosu peňazí na ruku v celkovej výške zhruba 600-tisíc eur!

slovakia

left justify in out

Keď 38-ročná žena krátko po romániku s mladším mužom otehotnela, požiadal ju o ruku. Rodičia 23-ročného chlapca však so svadbou nesúhlasili pre vysoký vekový rozdiel. Ich názor zmenila až skutočnosť, že im nastávajúca nevesta, bohatá podnikateľka s nehnuteľnosťami, ponúkla veno v podobe 660-tisíc juanov (84-tisíc eur) v hotovosti, pozemku a športového auta ferrari.

 

Potom už svadbe nič nebránilo, a tak sa mohol uskutočniť extravagantný obrad s luxusnými vozmi a drahými šperkami. 

 

img

Foto: Profimedia

 

Kontroverzná svadba vyvolala medzi ľuďmi obrovské ohlasy. Mnohí z komentujúcich na sociálnej sieti Weibo tvrdili, že sa opäť potvrdila sila peňazí. Niektorí však mali aj iný názor. "Keby si vzal 38-ročný muž 23-ročnú ženu, nikto by to neriešil," napísal jeden z nich. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies