Policajti zaistili muža, ktorý bol ozbrojený nožom a vykrikoval Alláhu akbar

NETKY.SK • 10 Júl 2020, 15:0 • 2 min
Policajti zaistili muža, ktorý bol ozbrojený nožom a vykrikoval Alláhu akbar

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti hodnotia stredajšiu akciu spacifikovania podozrivého ozbrojeného muža na Prepoštskej ulici v Bratislave ako pohotový zásah.

slovakia

left justify in out

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa URSULINI (@ursulini.sk),

 

O tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Michal Szeiff. Na sociálnej sieti sa zároveň šíri video, kde vidieť, ako policajti kopú podozrivého na zemi do hlavy.

 

Muž na vyzvanie nereagoval

Zásah začali príslušníci potom, ako prijali krátko po poludní oznámenie o neznámom mužovi, ktorý sa po Prepoštskej ulici pohybuje s nožom v ruke. Muža vyzvali, aby upustil od svojho konania, na čo páchateľ nereagoval.

 

Okrem toho sa v jeho blízkosti nachádzali dve tašky s neznámym obsahom, ktoré boli neskôr preverené pyrotechnikmi s negatívnym výsledkom.

 

„Policajti s mužom naďalej udržiavali kontakt a opakovane ho vyzývali, aby chladnú zbraň, ktorú neustále držal v ruke, odložil, avšak neúspešne. Na miesto bola vyslaná zásahová jednotka PPÚ Bratislava,“ informuje KR PZ v Bratislave.

 

Služobný zákrok za použitia donucovacích prostriedkov príslušníci vykonali vzhľadom na ignorovanie ich výziev.

 

„Muž bol následne obmedzený na osobnej slobode a bol ošetrený privolanou RZS z dôvodu ľahkých zranení, ktoré utrpel počas zákroku. K zraneniu iných osôb v súvislosti s týmto incidentom nedošlo,“ dopĺňa stanovisko polície.

 

Na sociálnej sieti sa šíri video, na ktorom vidieť spomínaný zásah. Počas toho príslušníci PPÚ spacifikovali podozrivého aj kopancami do hlavy. Na videu počuť, ako jeden z príslušníkov upozorňuje kolegu, aby podozrivého nekopal, lebo ich nakrúcajú na video.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona