V októbri tohto roku na Slovensko opäť pricestuje svetoznámy Cirque du Soleil.

NETKY.SK • 19 Marec 2023, 14:00 • 2 min
V októbri tohto roku na Slovensko opäť pricestuje svetoznámy Cirque du Soleil.

Bratislava - V októbri tohto roku na Slovensko opäť pricestuje svetoznámy Cirque du Soleil.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom predstavenia OVO návštevníkom priblíži život komunity roztomilých chrobáčikov. Okrem dych berúcich artistických výkonov, divákov očarí aj excelentná premena protagonistov na rôzne druhy hmyzu! V súvislosti s plánovanými predstaveniami premenu okúsi i jedna známa slovenská osobnosť! Jedinečná produkcia OVO (portugalsky “vajce“), ktorá sa doposiaľ predstavila pred zrakmi viac ako 7 miliónov ľudí v 155 mestách v 26 rôznych krajinách, zaradila do svojho hľadáčika i Slovensko. Výprava OVO pozostáva z vyše 100 členného tímu z 25 rôznych krajín sveta vrátane 52 artistov, ktorí na scénu prinášajú akrobatické výkony na najvyššej úrovni. Zážitok zo šou si však diváci odnesú aj vďaka ohromujúcim kulisám, skvelým hereckým i hudobným výkonom. Ale aj vďaka zohratej skupine profesionálov, ktorá pracuje za oponou a pozostáva z tvorcov predstavenia, produkcie, choreografov, hudobných tvorcov, režisérov, scenáristov, technického zabezpečenia a v neposlednom rade kostymérov. Práve tí majú na svedomí perfektnú premenu účinkujúcich na desiatky rôznych druhov roztomilého hmyzu. 

Cirque du Soleil nanovo definoval svetové vnímanie cirkusu, a to od začínajúcich talentov, až po etablované mená. Kanadská organizácia so sídlom v Montreale sa stala na 6 kontinentoch globálnym lídrom v oblasti živej zábavy vďaka vytváraniu pohlcujúcich a ikonických zážitkov na svetovej úrovni. Cirque du Soleil sa spája s publikom tým, že je skutočný, ľudský a inkluzívny. Spoločnosť, ktorá má privilégium spolupracovať s umelcami zo 64 krajín, privádza k životu ich kreativitu na pódiách po celom svete a jej cieľom je pozitívne vplývať na ľudí, komunity a planétu pomocou svojich najdôležitejších nástrojov: kreativity a umenia. V priebehu rokov sa Slnečnému cirkusu podarilo inšpirovať viac ako 220 miliónov ľudí vo viac ako 70 rôznych krajinách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies