Rodičia basketbalistu K. Bryanta vydražili jeho majstrovské prstene

NETKY.SK • 21 Júl 2013, 09:48 • 2 min
Rodičia basketbalistu K. Bryanta vydražili jeho majstrovské prstene

New Jersey - Časť z vydražených peňazí pôjde na charitu, ktorú Kobe Bryant podporoval.

slovakia

left justify in out

Päťnásobný basketbalový šampión Kobe Bryant daroval po prvom triumfe s LA Lakers v NBA v roku 2000 svojim rodičom dva majstrovské prstene.

Každý z nich sa v aukcii predal za viac ako 100.000 dolárov, informuje agentúra AP.

Bryant daroval svojmu otcovi prsteň v hodnote 174.184 dolárov, hodnota druhého zlatého krúžku bola asi o 66.000 dolárov nižšia.

Americká spoločnosť Goldin Auctions vydražila okrem prsteňov ešte ďalšie štyri vzácne spomienkové predmety 34-ročného basketbalistu v mesačnej dražbe za 433.531 dolárov.

Dvojnásobný držiteľ olympijského zlata s tímom USA podal žalobu na spomínanú spoločnosť, pretože jeho matka nemala právo predávať spomienkové predmety. Dohoda Goldin Auctions s rodičmi slávneho basketbalistu však predaj povoľovala, pričom sa za následky rodičia synovi ospravedlnili. Časť z vydražených peňazí pôjde na charitu, ktorú Kobe Bryant podporoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies