Robina Williamsa zruinovali dva rozvody: Zabil sa kvôli finančným problémom?!

NETKY.SK • 14 August 2014, 10:48 • 2 min
Robina Williamsa zruinovali dva rozvody: Zabil sa kvôli finančným problémom?!

SAN FRANCISCO – Komik a herec Robin Williams (†63), ktorý v pondelok spáchal samovraždu, s najväčšou pravdepodobnosťou tak spravil kvôli depresiám z obrovských dlhov.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho susedov vyzeral ako chodiaca mŕtvola. A hlavným dôvodom, prečo si siahol na život boli finančné problémy. Na mizinu ho dostali dva rozvody, ktoré ho stály približne 25 miliónov eur.

 

Finančné ťažkosti ho prinútili, aby pracoval na seriáli The Crazy Ones, ktorý nebol príliš úspešný, a tak Williams upadol do ťažkých depresií. Podľa jeho známych musel herec brať aj role vo filmoch, ktoré by za normálnych okolností nebral. Tento rok mal točiť druhé pokračovanie filmu Otec v sukni.

 

Robina Williamsa našli v jeho dome obeseného s opaskom okolo krku a podrezaným zápästím.

 

Robin Williams bol trikrát ženatý a mal tri deti. V roku 1978 sa oženil s Valerie Velardi, ktorá mu v roku 1983 porodila syna Zacharyho Pyma. Herec mal však od roku 1984 pomer s čašníčkou Michelle Tish Carter, a preto sa jeho manželstvo s Velardi v roku 1988 skončilo rozvodom. O rok neskôr sa zosobášil s Marshou Garces, ktorá bola opatrovateľkou jeho syna, pričom v tom čase už sama čakala dieťa s Williamsom. Krátko po svadbe mu porodila dcéru Zeldu Rae a v roku 1991 aj syna Codyho Alana. Garces a Williams sa rozviedli v roku 2008. Od októbra 2011 bola hercovou treťou manželkou Susan Schneider.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies