Queen Plačková a jej manžel René si užívajú slobodu!

NETKY.SK • 1 Október 2021, 11:34 • 2 min
Queen Plačková a jej manžel René si užívajú slobodu!

René Strausz sa včera večer, krátko pred siedmou hodinou, prihlásil na Instagram v živom vysielaní. Sledovalo ho približne 30-tisíc Slovákov. Jeho účet je momentálne súkromný. Zuzana na seba nenechala dlho čakať a prostredníctvom Instagramu vyjadrila svoje vrelé city k manželovi.

slovakia

left justify in out

Strausz svojich sledovateľov informoval, že si bol po telefón a nemá v pláne vyjadrovať sa k samotnému skutku. „Boli to moje najhoršie 4 dni v živote,“ povedal veľmi smutne svojim sledovateľom. Strausz je však aj naďalej obvinený z účasti v organizovanej zločineckej skupine, ktorá mala páchať drogovú trestnú činnosť, takže pri vysvetľovaní musí byť striedmy.  Dodal, že následne vybaví osobné veci a pôjde sa najesť, lebo 4 dni nejedol.

 

img

 

Prečítajte si: REPORTÁŽ: Plačková a jej manžel René idú na slobodu!

 

Zuzana Plačková v deň zadržania tvrdila, že sa vyjadrí na svojom Instagrame. Získala si tým neuveriteľných 55-tisíc nových sledovateľov v priebehu 4 dní. V čase pred jej zadržaním mala na profile okolo 756-tisíc sledovateľov. Momentálne je ich viac ako 811-tisíc. A to aj napriek tomu, že jej Instagram zavaril v podobe „shadowbanu“. To znamená, že jej profil sa nedá vyhľadať bez udania celého názvu, a tak je zneviditeľnený pre všetkých, ktorí ju nesledujú. Sociálna sieť sa takto snaží filtrovať účty porušujúce pravidlá.

 

Spoločné chvíle po 4-dňovom odlúčení si očividne užívajú. Zuzana Strausz Plačková zdielala v príbehu na Instagrame, že svojho manžela miluje ešte viac, než predtým.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies